1
nov
Volgende halte
Energy Cafe - Energy X Change
  • donderdag 1 nov
    Hertog Eduardplein 4
    16:00 t/m 19:00
Thema’s zijn onder andere:

Kennisuitwisseling, Arnhem, Nijmegen

Energy Cafe - Energy X Change

Wat hebben Arnhem en Nijmegen met elkaar als het gaat over energietransitie? Wat kunnen we van elkaar leren en hoe gaan we de komende jaren de ambities op grote schaal waarmaken? Na de edities in 2015 en 2016 komen de netwerken ‘Power2Nijmegen’ en ‘Energie made in Arnhem’ ook dit jaar weer samen. En niet voor niets, want er gebeurt het nodige in de regio en er staat nog een hoop op stapel!

 

De Energy X Change 2018 vindt plaats op 1 november in het Van der Valk hotel in Nijmegen-Lent. Hoofdspreker van de avond is TedX spreker, filosoof en trendwatcher Ruud Veltenaar. Hij laat ons zien èn ervaren dat we met ambitie en lef kunnen omschakelen naar een duurzame energievoorziening en sneller dan we nu denken!

Het programma omvat verder een aantal interessante regionale projecten en ontwikkelingen en ook een aantal intermezzo’s die je niet wilt missen. En Lijn 2030 is aanwezig.

bushalte-bord

Vraag een halte aan

Heb jij vragen over energie, groen of de leefbaarheid in jouw wijk? Dan kan je een halte aanvragen en komt LIJN 2030 naar je toe!

Halte aanvragen