15
jun
Volgende halte
Gebiedsontwikkeling Kronenburg
  • dinsdag 15 jun
    Croydonplein
    19:00 t/m 20:30

Gebiedsontwikkeling Kronenburg

De wijk Kronenburg ligt in het hart van Arnhem-Zuid en heeft veel mogelijkheden om te wonen, winkelen en werken. Maar er zijn ook minder mooie kanten. Er is veel steen en weinig groen en er zijn sociale problemen zoals eenzaamheid. Er is nu een visie in concept gemaakt om Kronenburg in de komende jaren mooier, groener en prettiger te maken.

Er is een ontwikkelperspectief in concept gemaakt voor Kronenburg als ‘hart van Arnhem-Zuid’. Dit is een visie voor de toekomst van Kronenburg en gaat over verschillende onderwerpen zoals openbare ruimte en groen, klimaat en duurzaamheid, wonen, verkeer en voorzieningen.

Belangrijk uitgangspunt voor de plannen voor Kronenburg is dat de wijk beter wordt voor bewoners. Daarom willen we graag weten hoe u denkt over de leefbaarheid in de wijk en de visie voor Kronenburg. We nodigen u dan ook van harte uit om een digitale vragenlijst in te vullen. Op dinsdagavond 15 juni van 19.00 tot 20.30 uur staat Lijn 2030 op het Croydonplein. Daar kunt u ook terecht met vragen of als u hulp nodig heeft bij het invullen van de enquête.

bushalte-bord

Vraag een halte aan

Heb jij vragen over energie, groen of de leefbaarheid in jouw wijk? Dan kan je een halte aanvragen en komt LIJN 2030 naar je toe!

Halte aanvragen