Zonder gas in Arnhem?

De thema’s die we bespreken op LIJN 2030 zijn veelal klimaat-thema’s, maar natuurlijk ook leefbaarheidsvraagstukken. Want het is allemaal niet zo zwart-wit.

Zonder gas in Arnhem?

Vroeg of laat, we zullen met z’n allen verder moeten zonder aardgas in Nederland. Ook de gemeente Arnhem heeft ambitieuze energie- en klimaatambities. In 2050 wil de stad energie-neutraal zijn en geen fossiele brandstoffen meer gebruiken.

Gasvrij Arnhem? Wat betekent dit voor mij?

In de komende jaren zullen er steeds meer wijken zijn die geen gebruik meer maken van aardgas, maar overstappen op schone energie. Dat betekent veel voor ons allen. Vragen als: wat kan ik zelf doen? Wanneer gaat mijn wijk van het aardgas? Wie gaat het betalen? Etc.

Het Energieloket en de gemeente Arnhem kunnen deze vragen beantwoorden.

  • Wil je meer weten over dit onderwerp?

    Dat is geen probleem. Er is heel veel informatie over dit onderwerp te vinden op het internet, maar we kunnen je ook bijstaan met persoonlijk advies. Het is aan jou om te bepalen hoe je het liefst wordt geïnformeerd.

  • Energieloket Midden Gelderland

  • Een halte in je buurt?

    En je kan natuurlijk ook een halte aanvragen, zodat wij bij jou in de buurt komen om met je te praten over het onderwerp waarin jij- of je buurt zich wil verdiepen.

  • De AANjagers

    Wil je aan de slag gaan met een duurzaam wijkinitiatief? Geweldig! Hiervoor kan je terecht bij de AANjagers van de Gemeente Arnhem.

Thema’s LIJN 2030

We komen bij u in de buurt om te praten over de volgende onderwerpen